Νόμιμες εταιρίες στοιχήματος

Διαβάστε ποιες είναι οι εταιρίες στοιχημάτων που απέκτησαν νόμιμη άδεια στην Ελλάδα και προσφέρουν τις υπηρεσίες τους νόμιμα σύμφωνα με τον νόμο 4002/2011, περί διαδικτυακών παίγνιων. Δείτε τον παρακάτω οδηγό με όλες τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες για το 2018.

Ιστοσελίδα Προσφορές Επισκόπηση Επίσκεψη
1 Betshop Betshop 100% ανανεωμένη οδηγίες Επίσκεψη »
2 Stoiximan Stoiximan Εφαρμογή για κινητά και τάμπλετ οδηγίες Επίσκεψη »
3 Novibet Novibet Νόμιμο Στοίχημα στη Novibet οδηγίες Επίσκεψη »
4 Sportingbet Sportingbet Paysafe Συναλλαγές οδηγίες Επίσκεψη »
5 Goalbet Goalbet Τοπ αποδόσεις και live streaming οδηγίες Επίσκεψη »
6 Interwetten Interwetten Αμέτρητες επιλογές, Cashout, ασφαλείς πληρωμές με μετρητά και με Paysafe! οδηγίες Επίσκεψη »
7 Vistabet Vistabet αμέτρητα ειδικά στοιχήματα οδηγίες Επίσκεψη »
8 Championsbet Championsbet Νόμιμο στοίχημα οδηγίες Επίσκεψη »

Όσο περνάει ο καιρός ολοένα και αυξάνονται οι παίκτες που επιθυμούν να ανοίξουν λογαριασμό σε μια στοιχηματική εταιρία online. Άσχετα αν στη χώρα μας έχουν αποχωρήσει από την αγορά κάποιες ξένες στοιχηματικές εταιρίες, εντούτοις υπάρχουν επιλογές, και πρέπει ο καθένας να επιλέξει αυτή που είναι πιο κοντά στα θέλω του.Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που πρέπει να προσέξει κάποιος για να επιλέξει κάποιος.

Ένας από αυτούς και που πέφτει εύκολα το μάτι είναι οι προσφορές* που παίρνει κάθε παίκτης κατά στην εγγραφή του σε στοιχηματική εταιρία. Αυτά που πρέπει να προσέξει είναι αρχικά ποιο είναι το ποσό που δικαιούται, ανάλογα με την κατάθεση του, πότε μπορεί να κάνει την πρώτη του ανάληψη, και τι ποσό χρειάζεται να ποντάρει για να έχει αυτή τη δυνατότητα.

Πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η γκανιότα, δηλαδή ουσιαστικά οι αποδόσεις που προσφέρονται στον παίκτη στα γεγονότα προς στοιχηματισμό. Αν δεν υπάρχει κάποιος παίκτης που έχει ήδη λογαριασμό να σε συμβουλέψει, μια περιήγηση στο διαδίκτυο σε διάφορες στοιχηματικές εταιρίες, μπορεί να σε διευκολύνει να δεις τι αποδόσεις κυκλοφορούν και να τις συγκρίνεις. Ο καλύτερος τρόπος για να συγκρίνεις την γκανιότα, είναι να δεις μια αγορά που επιδέχεται ή το ένα άλλο αποτέλεσμα και κανένα άλλο.  Π.χ. στο μπάσκετ σε ένα αγώνα που δίνεται χάντικαπ σε μια ομάδα, βλέπεις τι αποδόσεις υπάρχουν στον άσο ή το διπλό. Ξεκινάει από 1,8-1,8 και ανεβαίνει αλλά δύσκολα στο 2 σαν απόδοση. Επομένως μπορείς να δεις ποια στοιχηματική εταιρία σου δίνει το καλύτερο ζευγάρι, αποδόσεων.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι παροχές στις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η δυνατότητα να παρακολουθείς ζωντανά αγώνες. Και εδώ μπορείς να κάνεις μια έρευνα αγοράς και να δεις η κάθε μια εταιρία τις πρωταθλήματα και τι αθλήματα σου προσφέρει να παρακολουθήσεις, και φυσικά εσύ διαλέγεις αυτή την στοιχηματική εταιρία που παρέχει τις περισσότερες μεταδόσεις.

Επίσης πολύ σημαντικός παράγοντας είναι το τρόπος πληρωμών, οι αναλήψεις κτλ. Πρέπει να δεις αρχικά σε τι χρονικό διάστημα σου καταθέτει στον λογαριασμό το ποσό που έχεις πατήσει το κουμπί Ανάληψη στην εταιρία. Προφανώς πρέπει να το ψάξεις λίγο αυτό ή να επικοινωνήσεις με την εταιρία. Επίσης πολύ σημαντικό πράγμα είναι οι τρόποι με τους οποίους μπορείς να κάνεις κατάθεση ή ανάληψη. Δεν παρέχουν όλες οι εταιριες στοιχηματων τον ίδιο αριθμό μεθόδων πληρωμής, επομένως μπορείς να επιλέξεις μια εταιρία που να σου δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείς τις συναλλαγές σου με τον τρόπο που εσύ θέλεις.

Σίγουρα όταν διαλέγεις μια στοιχηματική εταιρία, τις περισσότερες φορές ακούς τις συμβουλές κάποιου φίλου ή γνωστού, που έχει ήδη λογαριασμό σε κάποια ή κάποιες, ώστε να σου μεταφέρει τις εμπειρίες του. Σίγουρα, αυτό που θέλει ο κάθε παίκτης να βρει το ιδανικό πακέτο, όσο βέβαια αυτό είναι εφικτό, να βρει μια αξιόπιστη εταιρία, με γρήγορες και πολλές μεθόδους συναλλαγών, συνεχής προσφορές*, υψηλές αποδόσεις με χαμηλή γκανιότα, και καλό σύστημα live streaming. Δεν είναι εύκολο να εντοπίσεις μια τέτοια στοιχηματική εταιρία, που να συνδυάζει αρμονικά όλα τα παραπάνω αλλά μπορείς να βρεις πολλές που σου δίνουν πολλά από αυτά, ή όλα αλλά όχι σε ιδανικό επίπεδο.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις